28 Kasım 2015 Cumartesi

Seo'nun Googleda Önemi nedir?

Seo'nun Googleda Önemi nedir?
Seo'nun Googleda Önemi nedir?
Seo, en güncel dijital pazarlama stratejilerinden birisidir, Sitenizin sektör kelimelerinde üst sıralarda yer alıp daha fazla müşteriye veya kitleye ulaşmanızı sağlayan yatırım maliyeti en düşük ve maddi geri dönüşü en yüksek dijital reklam stratejilerinden biridir. Örneğin bir giyim mağazanız var en işlek caddelerden birinde bile olsanız aylık giderinizin sadece 10'da biriyle E-ticaret sitesi kurup satışınızı buradanda gerçekleştirseniz tam 30 katına kadar daha çok satış yapma potansiyeline ulaşabilirsiniz.



Google'de üst sıralara çıkmanız size ne sağlıyacak ?

Kullanıcılar google'da arama yaparken ilk sıralarda çıkan websiteleri hakkında şöyle düşünür ;''Bu siteler bu işin en iyileri, herkes tarafından tercih ediliyorlar ki en baştalar'' Bu zaten sizin için marka imajı çizmede yeterli olacaktır.


Seo neden Google üzerine yapılır ? 

Google: % 94.6
Yandex: % 4.5
Bing: % 0.6
Yahoo: % 0.2


Gördüğünüz gibi ezici bir farklı Google ülkemizde en çok kullanılan arama motorudur.Ayrıca en iyi bildiğimiz çalışma biçimi ve algoritma Google'ın algoritmasıdır bundan dolayı çalışmalarımızı Google üzerinde gerçekleştiriyoruz.


Biz Kimiz ? Neden bizi seçmelisiniz?

Biz Bilgi İşlemfirması  olarak çok üzün sürelerdir buradayız diyemesekte birçok referansa sahibiz ve işimizi profesyonel bir şekilde yapmaktayız. Burada tabiki kendimizi övmeyeceğim referanslarımızı incelerseniz bizimle çalışmayı sizde isteyeceksiniz.

Bilgi İşlem Tv'ye gitmek için














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder